MTV:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa liikanimen Kanki ansainnut Antti Kaikkonen jatkaa kyvyistään ja taidoistaan - tarkemmin sanottuna niiden puutteesta - huolimatta. Taiteellisesti hyvinkin onnistuneet parit putoavat jatkosta.
Yhden kerran Kaikkosen jatkoonpääsyn olisi vielä ymmärtänyt - farssin nimissä -, mutta liika on liikaa silläkin saralla. Olen hyvin pahoillani ansiottomasti pudonneiden puolesta. Heidät käsittääkseni houkuteltiin ohjelmaan, jossa päätarkoituksena oli arvioida heidän taitojaan ja kykyä oppia ammattitaitoisen opettajan johdolla näyttävää tanssitaidetta. Yleisön äänivallalla arviointiperusteet muuttuivat joksikin muuksi. Ainakaan ohjema ei ole enää sitä, mitä sen alunperin ajateltiin olevan.

Ehkä ohjelman suunnittelijat eivät osanneet varautua siihen, että yleisö ei välttämättä noudata niitä arviointikriteereitä, mitä heidän odotettiin tai ainakin toivottiin noudattavan. Ennakoitavissa sellainen kyllä piti olla, nimenomaan äänestäjiksi seuloutumisen perusteella. Anarkistinen järjestelmä tuottaa anarkistisen tuloksen. Niin tääläkin kerralla. Eikä tuo tulos ehkä ole Kaikkosen itsensäkään kannalta toivottu; kun äänestystulokseen tyytymättömien määrä kasva, kasvaa myös niiden määrä, joille Kaikkonen muuttuu Kangesta kirosanaksi.